Voor iedere stijl een elegante damestas via Anna Xqlusive

Wij van Anna Xqlusive zijn gek op tassen. Daarom vindt u in onze winkel met exclusieve dameskleding tevens een fraaie collectie tassen voor dames. Vrolijke modellen en meer klassieke uitvoeringen: u vindt het allemaal. Van topmerken als Valentino en Ted Baker. Zoekt u dus een bijzondere damestas in Meppel? Bij Anna Xqlusive bent u vast en zeker aan het juiste adres voor uw gedroomde handtas.

Klassieke elegantie

Wie is er nu niet gek op tassen? U hebt er altijd één nodig en bij iedere outfit hoort natuurlijk een passende handtas voor dames. Daarom vindt u bij Anna Xqlusive, naast een prachtige collectie exclusieve damesmode, een wisselende collectie damestassen. Van leren damestassen tot meer zomerse modellen: u vindt het in onze winkel.

Wij hebben gekozen voor unieke merken, zoals Valentino en Ted Baker. De tassen van Valentino herkent u aan de klassieke uitstraling en details zoals kettingen en studs. Het zijn in feite betrekkelijk betaalbare designertassen. De tassen voor dames van Ted Baker zijn meer clean en zacht, met vrouwelijke details zoals strikken en pastelkleuren. Voor iedere modeliefhebber zit er dus vast en zeker een fijne tas tussen onze collectie.

Deskundige service

Soms is het niet gemakkelijk om de juiste tas te vinden. Daarom helpen wij u graag op weg. Aan de hand van uw wensen en stijl nemen wij u mee langs de collectie. Gaat u voor een stijlvolle clutch of een grotere leren tas voor dames? Zo zult u een tas kopen die helemaal aansluit bij uw wensen en waar u vast en zeker nog lange tijd veel plezier van zult hebben.

Wij ontvangen u graag in onze winkel aan de Grote Kerkstraat 9 in het Drentse Meppel. Hebt u alvast een prangende vraag? Stuur ons gerust een bericht of bel naar 085-8885641. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten.